Om mig

Jag har under flertalet år ägnat mig åt personlig utveckling genom olika utbildningar i Sverige och utomlands bl a i Mexico, Bali och Kina.
Jag är utbildad leg.  arbetsterapeut och har jobbat med rehabilitering i över 10 år. Detta har jag kompletterat med en utbildning i kinesisk akupunktur där praktik har utförts på sjukhus i Beijing (Peking).

I många år har jag gått som lärling hos en Tao Kite Master, där chiropraktik, naprati, massage och healing enligt gammal österländsk lära kombineras med västerländska kunskaper.

Jag åkte på min drömresa år 2000 till Hawaii för att simma med vilda delfiner. Efter det så förändrades min värld totalt. Jag började inse att allt verkligen är möjligt och hur viktigt det är att värdesätta och ta hand om sina drömmar. Delfinerna har en underbar förmåga att kommunicera och väcka upp oss människor.

Efter det så har jag rest bl a till Azorerna, Kina, Mexico, Bali, Dominikanska republiken, Bimini/Bahamas och på senare år Oman. Många resor har varit otroligt inspirerande och uppöppnande. Detta smittade av sig på andra som ville följa med på mina resor och uppleva detta. På den vägen är det som jag började ta med små grupper för att simma med delfiner, valar och uppleva det orientaliska och oförstörda Oman.

Jag bor i Falun, Dalarna där jag jobbar som arbetsterapeut på Falu Kommun och driver ett företag med kroppsbehandlingar och arrangemang av unika resor.