Delfinresor

Bimini/Bahamas

Denna ö är en av världens bästa platser för att simma med vilda delfiner. Här får du en enastående möjlighet att låta en dröm bli sann. Det turkosblå havet gör att sikten är mycket bra. Med stor sannolikhet kommer vi också få möta havssköldpaddor, sjöstjärnor, fantastiska fiskar och för de som vill även stingrockor. Bimini en av flera hundra öar som tillhör Bahamas. Denna ö är mycket liten men omges av mystik och olika sägner.

Azorerna

Denna vulkanö ligger långt ut i Atlanten och bjuder på en hissnande naturupplevelse. I havet finns det många olika delfinarter och det är vanligt att under en båttur få se både delfiner och valar. Under denna resa kommer vi också åka runt på ön för att uppleva den speciella naturen. Ön är vida känd för sin blomsterprakt, varma vattenfall som man kan bada i m m.

Azorerna består av 9 öar och huvudön heter Sao Miguel. Båtfirman vi anlitar är en mycket erfaren och en seriös firma. Det finns alltid med en marinbiolog på båten som med stor entusiasm delar med sig av det marina livet.